Уважаеми клиенти, онлайн магазинът временно няма да работи. Моля да ни извините за причиненото неудобство.

Условия за връщане

Връщането е лесно – само следвайте посочените стъпки

Искате да върнете продукт? Моля информирайте ни за това решение на телефон 0876 032 911 или на имейл info@fashionmag.bg в рамките на 7 дни от датата на доставка. След това следвайте посочените по-долу стъпки.

1. Продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

2. В 7-дневен срок след известието ви можете да изпратите пратката към нас на адреса на Fashion Mag с куриерска фирма по избор. Моля обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането на продуктите са за ваша сметка. За по-лесна обработка на връщането препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Econt. 

3. При получаване на пратката в нашия офис, ще получите имейл с потвърждение. Съдържанието на пратката ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще получите финално известие по имейл, съдържащ детайли относно връщането на сумата: име на продукт, стойност, IBAN. Моля уверете се, че сте проверили данните в този имейл. Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 15 работни дни ,считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от стока.